Indhold
kartofler kogte til mos(Kartofler), Oksegullasch inderlår 2*2 cm(Afpudset okseinderlår.), vand, letmælk(LETMÆLK.), gulerod i tern(Gulerødder i tern), løg, tern(Løg i tern.), oksebouillon(Glukosesirup, salt, oksearoma, 3,5% oksefedt, 3% oksekødsekstrakt, løgekstrakt, sukker, krydderiekstrakter (hvid peber, rosmarin), karamelsukker, maltodextrin.), Stegemargarine flydende(Rapsolie, emulgator (lecithin), aroma, farvestof (carotener).), hvedemel(HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300).), tomatpure(Tomater, salt.), smør(INGREDIENSER: MÆLK, MÆLKESYREKULTUR, salt.), stivelse (modificeret majsstivelse)(Modificeret majsstivelse (distivelses-adipat, acetyleret E 1422).), Piskefløde 36%, Kløver(FLØDE 36% fedt, stabilisator (carrageenan).), kalvefond(Vand, kalveben, løg, porre, pastinak, gulerod, timian, hvidløg. 1 liter fond er kogt på 2,2 kg kalveben.), paprika(Paprika), kulør, (farvestof)(Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt), hvidløg(Hvidløg. Indeholder naturligt forekomne SULFITTER.), Salt(Salt (NaCl), Jod (Kl 1,3 mg 1/100g), antiklumberingsmiddel (E535).), Stødt melis(Sukker), peber(Sort peber.), merian, lauerbærblad
Allergener
Mælk herunder laktose, Svovldioxid og sulfitter, Hvede