Indhold
Oksegullasch inderlår 2*2 cm (47%)(Afpudset okseinderlår.), kartofler kogte til mos (70%)(Kartofler), vand (30%), letmælk (22%)(LETMÆLK), gulerod i tern(Gulerødder i tern), løg, smør(MÆLK, MÆLKESYREKULTUR, salt.), margarine(Rapsolie, emulgator (lecithin), aroma, farvestof (carotener).), hvedemel(HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300).), tomatpure(Tomater, salt.), oksebouillon(Glukosesirup, salt, oksearoma, 3,5% oksefedt, 3% oksekødsekstrakt, løgekstrakt, sukker, krydderiekstrakter (hvid peber, rosmarin), karamelsukker, maltodextrin.), stivelse (modificeret majsstivelse)(Modificeret majsstivelse (distivelses-adipat, acetyleret E 1422).), Cuisine(Vand, delvis hærdet palmekerneolie, skummetmælkspulver, glukose,maltodextrin, mælkeprotein, stabilistator ( E1422,E466, E401) emulgator (E472e,E471, sojalecithin, surhedsregulerende middel ( E331iii,E340ii) aroma, salt, farvestof(E160a)), Salt(Salt (NaCl), Jod (Kl 1,3 mg 1/100g), antiklumberingsmiddel (E535).), hvidløg(Hvidløg), peber(Sort peber.), merian, lauerbærblad
Allergener
Soja, Mælk herunder laktose, Hvede