Indhold
Pakket i beskyttende atmosfære. MENU 1
Ingredienser:
kartofler kogte til mos(Kartofler), vand, rodfrugteblanding(20 % skorzonerrod, 20 % knudekål, 20 % kålroe, 20 % gulerod, 10 % pastinak, 10 % SELLERI.), Flæskesmåkød max 12% hakket(Grisebov uden ben og svær.), letmælk(LETMÆLK.), løg, tern(Løg i tern.), Piskefløde 38%(Ingredienser Økologisk PISKEFLØDE (Danmark) med 38% mælkefedt.), hvedemel(Økologisk HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300).), æg(Pasteuriserede HELÆG (99%), surhedsregulerende middel (E270).), cous cous(Økologisk COUSCOUS (HVEDE). Kan indeholde spor af andre glutenholdige kornprodukter.), gulerod(Indhold: Økologiske gulerødder.), selleri(Knoldselleri), Stegemargarine flydende(Økologisk rapsolie (88%) økologisk palmeolie*, vand,emulgator (lecithin), salt (1%), økologisk gulerodssaft,naturlig aroma.), smør(Højpasteuriseret økologisk FLØDE (EU), salt, mælkesyrekultur.), stivelse (modificeret majsstivelse)(Modificeret majsstivelse (distivelses-adipat, acetyleret E 1422).), kalvebouillon(Tørret glukosesirup, salt, aromaer, oksefedt, sukker, maltodextrin, kalvekødspulver 1,0 %, kyllingeskind- og kødpulver, grønsagspulver (løg, tomat), syre (mælkesyre, citronsyre), vinekstrakter.), svinebouillon(Salt, palmefedt, maltodextrin, kartoffelstivelse, gærekstrakt, solsikkeolie, sukker, svinekød 1,9 %, karamelsirup, antioxidant(rosmarinekstrakt), krydderier, aroma, enebærsekstrakt. Saltindhold i færdig bouillon er 0,9 %.), Salt(Salt (NaCl), Jod (Kl 1,3 mg 1/100g), antiklumberingsmiddel (E535).), Salt, groft(Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), grønsagsfond(33% Økologiske rehydrerede grønsager (persillerod, pastinak, løg, gulerod, porre, tomat, champignon, hvidløg), vand, salt, økologisk sukker, naturlig aroma, syre (citronsyre), stabilisator (guargummi).), pebermix(Peber (67%)* (hvid, sort), Paprika* (rød, grøn).* = Af økologisk oprindelse), farvestof (kulør)(Farvestof (ammonieret karamel E150 c), vand, salt)
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Æg, Mælk herunder laktose, Selleri, Hvede