Indhold
Pakket i beskyttende atmosfære. MENU 2
Ingredienser:
vand, gulerod i tern(Økologiske gulerødder.), Grisenakke afp sprængt(Svinenakke 90%, vand 8%, salt, dextrose, emulgator (E 451), gærekstrakt, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).), grønne ærter(Ekstra fine ærter.), letmælk(LETMÆLK.), kartoffelmos(Kartoffelflager 92%, skummetmælkspulver, vegetabilsk fedt (vegetabilsk fedt, mælkesukker,mælkeprotein,stabilisator (E331)), salt 3%, emulgator (E471), aroma, stabilisator (E450), antioxydant (E223 natriumdisulfit), surhedsregulerende míddel (E330), gurkemejeekstrakt. Saltindhold i færdig mos 0,5%.), æg(Pasteuriserede HELÆG (99%), surhedsregulerende middel (E270).), skummetmælkspulver(Sparytøret SKUMMETMÆLKSPULVER.), Stegemargarine flydende(Økologisk rapsolie (88%) økologisk palmeolie*, vand,emulgator (lecithin), salt (1%), økologisk gulerodssaft,naturlig aroma.), smør(Højpasteuriseret økologisk FLØDE (EU), salt, mælkesyrekultur.), Piskefløde 38%(Økologisk FLØDE med 38% mælkefedt.), past. æggeblomme(Pasteuriserede økologiske ÆGGEBLOMMER, surhedsregulerende middel (E270).), hvedemel(Økologisk HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300).), kikærtemel(Kikærter (chanadal), gule flækærter.), stivelse (modificeret majsstivelse)(Modificeret majsstivelse (distivelses-adipat, acetyleret E 1422).), persille(Persille.), svinebouillon(Salt, palmefedt, maltodextrin, kartoffelstivelse, gærekstrakt, solsikkeolie, sukker, svinekød 1,9 %, karamelsirup, antioxidant(rosmarinekstrakt), krydderier, aroma, enebærsekstrakt. Saltindhold i færdig bouillon er 0,9 %.), grønsagsbouillon(Salt, palmefedt, aromaer, maltodextrin, grønsagsgranulat 4,7 % (gulerod, løg, SELLERI, porre, purløg), sukker, krydderier (gurkemeje, hvid peber, koriander, muskatnød, SELLERIFRØ).), peber(Sort peber.), grønsagsvand, margarine, fast(Palmeolie, rapsolie, vand, salt (1,4 %), emulgatorer (mono-og diglycerid samt citronsyreestre af vegetabilske fedtsyrer, lecithin), aroma, farve (betacarotener))
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Æg, Soja, Mælk herunder laktose, Nødder, Selleri, Sennep, Sesamfrø, Hvede