Indhold
Pakket i beskyttende atmosfære. Menu 3
Ingredienser:
vand, letmælk(LETMÆLK.), torskefilet(Ingredienser: Torsk (FISK)(Gadus Morhua) fanget i Barentshavet, Norskehavet, Svalbard og Bjørneø med trawl, kroge, og liner. Vand (beskyttende glasering)), Bønnepure(Purérede grønne bønner 92 % og vand.
Pureén er løsfrossen i stykker
Puréen skal opvarmes til 75° C før brug), kartoffelmos(Kartoffelflager 92%, skummetmælkspulver, vegetabilsk fedt (vegetabilsk fedt, mælkesukker,mælkeprotein,stabilisator (E331)), salt 3%, emulgator (E471), aroma, stabilisator (E450), antioxydant (E223 natriumdisulfit), surhedsregulerende míddel (E330), gurkemejeekstrakt. Saltindhold i færdig mos 0,5%.), æg(Pasteuriserede hønseæg (92%), vand, konserveringsmiddel: kaliumsorbat, surhedserulerende middel: citronsyre.), Piskefløde 36%, Kløver(FLØDE 36% fedt, stabilisatorer (carrageenan)), fiskesennep, Stegemargarine flydende(Rapsolie, emulgator (lecithin), aroma, farvestof (carotener).), skummetmælkspulver(Sparytøret SKUMMETMÆLKSPULVER.), kikærtemel(Kogte, tørrede og fint formalede økologiske kikærter), smør(INGREDIENSER: MÆLK, MÆLKESYREKULTUR, salt.), past. æggeblomme(ÆGGEBLOMMER (94%), vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat og surhedsregulerende middel: citronsyre.), hvedemel(HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300).), stivelse (modificeret majsstivelse)(Modificeret majsstivelse (distivelses-adipat, acetyleret E 1422).), grønsagsbouillon(Salt, palmefedt, aromaer, maltodextrin, grønsagsgranulat 4,7 % (gulerod, løg, SELLERI, porre, purløg), sukker, krydderier (gurkemeje, hvid peber, koriander, muskatnød, SELLERIFRØ).), fiskebouillon(Glukosesirup, salt, 6,5% FISK, aroma (med FISK), palmefedt, 2 % rejepulver (KREBSDYR), sukker, løg, syre (citronsyre, mælkesyre, calciumlactat), muslingeekstrakt (BLØDDYR), krydderier (hvid peber, gurkemeje), karamelsukker, maltodextrin, rosmarinekstrakt.), Salt(Salt (NaCl), Jod (Kl 1,3 mg 1/100g), antiklumberingsmiddel (E535).), peber(Sort peber.)
Allergener
Krebsdyr, Æg, Fisk, Mælk herunder laktose, Selleri, Bløddyr, Hvede