Indhold
Pakket i beskyttende atmosfære. MENU 4
Ingredienser:
kogestykke, svinekød (91%)(Kogestykke uden svær og ben 98%, krydderier.), kartofler (100%)(Kartofler, salt), vand (69%), gulerodsmix (100%)(Orange gulerødder 50%, gule gulerødder 50% ), gulerod(Gulerødder), selleri(SELLERI), Cuisine(Vand, hærdet vegetabilsk olie, skummetmælkspulver, glukosesirup, maltodextin, mælkeprotein, stabilisator (modificeret stivelse, E466, E401), emulgator (E472e, E471, sojalecithin E322), surhedsregulerende middel (E331, E340), aroma, salt, farvestof (E160a)Cuisine har et fedtindhold på ca. 25 %), soja sauce(Vand, sojabønner, hvede, salt.), dijon sennep(Vand, SENNEPSFRØ 30%, vineddike, salt, surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmiddel (KALIUMDISULFIT).), honning(Ren honning importeret fra lande udenfor EU), hvedemel(Hvedemel, melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E 300).), basissuppe(Palmefedt, modificeret stivelse, MÆLKEPROTEIN, glukosesirup, salt, aroma, fortykningsmidler (johannesbrødkernemel, guargummi), sukker, løg, krydderier (hvid peber, gurkemeje, muskatnød), rosmarinekstrakt.), brun sovs(Oksefedt, modificeret stivelse, MÆLKEPULVER, salt, aroma, maltodextrin, sukker, karamelsukker, løg, stabilisatorer (johannesbrødkernemel, guargummi), hvid peber, syre (mælkesyre, calciumlactat), rosmarinekstrakt.), margarine(Rapsolie, emulgator (lecithin), aroma, farvestof (carotener).), svinebouillon(Glukosesirup, salt, svinearoma, sukker, modificeret stivelse, 1,5% svinefedt, oksefedt, 1% svineprotein, krydderier (hvid peber, gurkemeje), laurbærblade, karamelsukker, maltodextrin, rosmarinekstrakt.), oksebouillon(Salt, 31% oksefedt, aroma, glukosesirup, 2,3% oksekødsekstrakt, løg, sukker, krydderier, rosmarinekstrakt.), stivelse (modificeret majsstivelse)(Modificeret majsstivelse (distivelses-adipat, acetyleret E 1422).), hvidløg(Hvidløg), kulør, (farvestof)(Farvestof (ammonieret karamel E150 c), vand, salt), Salt(Natriumchlorid - 99,8 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg)
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Soja, Mælk herunder laktose, Selleri, Sennep, Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: