Indhold
Pakket i beskyttende atmosfære.
Ingredienser:
vand, kartofler køl/frys(Dansk kartoffel*, salt. * = Økologisk), gulerod i skiver(Gulerødder i skiver.), Flæskesmåkød max 15% hakket(Hakket grisekød
Fedtindhold under 12%.
Collagen-/ kødproteinforholdet under 18%.), sveskejuice, Rynkeby(Vandekstraheret sveskesaft Pasteuriseret.), letmælk(?kologisk LETM?LK 1,5% fedt.), løg, tern(Løg i tern.), hvedemel(Økologisk HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300).), Piskefløde 38%(Ingredienser Økologisk PISKEFLØDE (Danmark) med 38% mælkefedt.), gulerod i tern(Økologiske gulerødder.), selleri(SELLERI i tern.), æbler(Æbler, surhedsregulerende middel: citronsyre, antioxidant: ascorbinsyre, salt.), æg(Pasteuriserede HELÆG (99%), surhedsregulerende middel (E270).), cous cous(Økologisk COUSCOUS (HVEDE). Kan indeholde spor af andre glutenholdige kornprodukter.), løg(Løg i tern.), sveske(Sveskeblommer, vand, sukker, surhedsregulerende middel: citronsyre), margarine, fast(Ingrediensliste: Økologisk palmeolie, vand, økologisk rapsolie, salt (1,2%), emulgator (Øko-lecithin), økologisk gulerodssaft, naturlig solsikkeoliearoma, økologisk citronsaft.), stivelse (modificeret majsstivelse)(Modificeret majsstivelse (distivelses-adipat, acetyleret E 1422).), Stegesky, svin, svinebouillon(Salt, palmefedt, maltodextrin, kartoffelstivelse, gærekstrakt, solsikkeolie, sukker, svinekød 1,9 %, karamelsirup, antioxidant(rosmarinekstrakt), krydderier, aroma, enebærsekstrakt. Saltindhold i færdig bouillon er 0,9 %.), Salt(Salt (NaCl), Jod (Kl 1,3 mg 1/100g), antiklumberingsmiddel (E535).), grønsagsfond(33% Økologiske rehydrerede grønsager (persillerod, pastinak, løg, gulerod, porre, tomat, champignon, hvidløg), vand, salt, økologisk sukker, naturlig aroma, syre (citronsyre), stabilisator (guargummi).), farvestof (kulør)(Farvestof (ammonieret karamel E150 c), vand, salt), pebermix(Peber (67%)* (hvid, sort), Paprika* (rød, grøn).* = Af økologisk oprindelse), Nellikel(Nellike.), allehånde(Allehånde)
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Æg, Mælk herunder laktose, Selleri, Hvede